Slet din Bercio-konto

Bercio-kontoen bruges til babydagbogen; babyalarmen har ikke brug for en konto og har intet at slette. Du kan slette din konto i appen eller på denne side med en kode, du modtager på e-mail.

Appen Bercio, udgivet af Téqui Studio (Charles Grimont EI).

I appen

Åbn Bercio, tryk på »Babydagbog« og derefter på »Delt med« og »Slet min konto«.

På denne side

  1. Indtast din kontos e-mailadresse. Hvis du har logget ind med Apple og skjult din adresse, skal du indtaste videresendelsesadressen (…@privaterelay.appleid.com): koden kommer i din sædvanlige indbakke.

  2. Du modtager en 6-cifret Bercio-kode, der er gyldig i 10 minutter: indtast den for at bekræfte. Alle Bercio-konti med denne adresse slettes.

Det, der slettes

  • Med det samme på Bercios server: din e-mailadresse, dine Apple- eller Google-id'er, listen over dine telefoner og dine login-sessioner. Dit login med Apple tilbagekaldes hos Apple.
  • Hvis du var alene i din husstand: husstanden og hele den krypterede babydagbog.

Det, der bliver tilbage

  • Hvis andre deler din babydagbog, bliver den hos dem sammen med det, du har noteret i den: den er også deres.
  • Intet andet: Bercio gemmer ingen kopi af din konto efter sletningen.
  • Data, som Google behandler til annoncer, følger Googles regler (»Administrer annoncevalg« i appens indstillinger).

Læs privatlivspolitikken →